Dit ben ik….

Ik zal mezelf even voorstellen

dit ben ik amanda

Dit ben ik......

@

Mijn naam is Amanda, ik ben 50 jaar, getrouwd, heb een prachtige dochter en een hele leuke kleinzoon. Ik woon in een heerlijk huis in Assendelft met een geweldige, zelf ontworpen tuin. Onze liefde voor dieren is groot. We hebben er al velen gehad en er loopt nu nog wat rond.

Als klantcontact medewerkster werk ik fulltime bij een webshop die vitamientjes verkoopt. Dit doe ik inmiddels 3 jaar met veel plezier, heb zelfs al fans die mooie reviews over mij schrijven. Dat geeft me een boost, ik doe het ook met heel veel plezier.
Elke dag is anders en elke klant heeft een andere vraag.

Ik heb dit blog gemaakt omdat ik graag schrijf en waarom zou ik dat niet delen met de buitenwereld. In het verleden ben ik al diverse blogs gestart maar ben daar nooit serieus in geweest omdat ik dacht "wie wil dit nou lezen" en dan stopte ik er weer mee. Toch blijft het aan me knagen en daarom ben ik dit blog begonnen. Mijn hoofd loopt over met ideeën waar ik over wil schrijven.
Ik doe mijn best om leuke, waardevolle of grappige content te schrijven.
Mijn blog is puur voor het plezier opgezet maar als ik er mensen blij mee kan maken of er iets mee kan leren zou dat geweldig zijn.
Op mijn blog zal je ook diverse affiliate links tegenkomen, want zeg nou eerlijk, waarom zou je geen geld verdienen met bloggen. Ik hoef er echt niet rijk van te worden maar pootje baden vind ik heerlijk 🙂

Een affiliate link is een link naar een andere website. Aan die link zit een code zodat eventuele verdiensten naar mijn account gaan.
Ik verdien er pas geld mee als er ook daadwerkelijk iets gekocht word, dit kost jouw overigens niks extra's maar je helpt mij er enorm mee. Het is en blijft altijd vrijblijvend.

Nou...ik wens je veel plezier op mijn blog en hoop dat je ervan geniet. Ik waardeer het enorm als je een reactie plaatst, mij wijst op eventuele fouten of contact met me opneemt voor een eventuele samenwerking.

Have Fun!

Deel het bericht gerust

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.