Ik kan echt niet zonder……

Heb jij dat ook?

Iedereen heeft wel van die dingen waar je echt niet buiten kan en bij iedereen is dat iets anders.
Het kan van alles zijn, bijvoorbeeld een kledingstuk, een handeling, iets eetbaars of een persoon.
Ik laat je in dit blog weten waar ik echt niet zonder kan. Ik zou het leuk vinden als jij me laat weten wat dat bij jouw is.

Mijn partner

Het klinkt misschien cliché maar ik kan echt niet zonder mijn partner. Mijn man is geboren in Roosendaal en omdat zijn moeder naar Amsterdam was verhuisd hebben we de kans gekregen elkaar te leren kennen. Stel dat hij nooit naar Amsterdam was verhuisd, wie zou dan mijn partner geweest zijn?
Wij hebben bij elkaar in de klas gezeten van de middelbare school.

Hij heeft het hele jaar achter mij aangezeten om met te veroveren, uiteindelijk is het hem gelukt. Wij zijn al samen vanaf mei 1988, dat is al een eeuwigheid. Nog steeds geven we super veel om elkaar, doen we leuke dingen samen maar laten we elkaar ook vrij om ieder zijn ding te kunnen doen. Ik denk dat het de sleutel van een goed huwelijk is.

Muziek

Ik kan echt niet zonder muziek, het leven is maar saai zonder muziek om me heen.
Ik hou van vele soorten muziek, alleen klassieke muziek niet echt. Al zijn er wel mooie nummers tussen. Één keer zat ik aan de telefoon in de wacht, daar hoorde ik een muziekje en ik werd er emotioneel van. De tranen stonden in mijn ogen, dat was een rare gewaarwording. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Het was een klassiek nummer wat ik niet kende.

Muziek is overal om me heen, als ik in de auto zit ben ik luidkeels aan het meezingen. Wat moeten die mensen wel niet denken als ze naar me kijken, hahaha.
Op mijn werk staat de online radio aan, alleen als er klanten bellen zet ik het geluid zacht. Maar zodra het kan gaat het geluid weer aan. Muziek tijdens het schoonmaken is ook zo heerlijk, alsof het dan allemaal wat makkelijker gaat.

Dieren

Heel mijn leven heb ik al dieren om me heen gehad. Katten, honden, vissen, vogels, een konijn en zelfs slakken.
Ik ben er mee opgegroeid. In mijn blog over mijn veestapel kan je lezen welke dieren er allemaal al zijn geweest.
Het geeft gezelligheid en dieren voelen goed aan hoe jij je voelt. Als ik verdrietig was kwam de kat of hond altijd bij me zitten om me te troosten. Op dit moment heb ik nog een oude kat en een chihuahua van bijna 10 jaar. We hebben samen besloten dat als de kat en hond er niet meer zijn we geen nieuwe beesten meer nemen.
Ondanks de liefde en gezelligheid die ze geven beperken ze je ook in je vrijheid.

Dus ik weet nog niet of ik echt niet zonder kan, maar de tijd zal het leren.

Mijn dochter en kleinzoon

Natuurlijk kan ik echt niet zonder mijn dochter.
Het is niet dat we de deur bij elkaar plat lopen maar we spreken of zien elkaar wekelijks. Even bijkletsen, samen eten of ergens naar toe gaan. Het is altijd gezellig als we samen zijn. Sinds januari 2019 heb ik een kleinzoon gekregen, wat ben ik dol op dat ventje. Voor het eerst oma, dat is leuker dan ik had kunnen denken. Je hebt niet de zorg die je wel hebt over je eigen kind, je kan nu meer genieten vind ik.

sneakers, chuck's, sneaker-2769964.jpg

Spijkerbroeken en Gympen

Ik ben echt een spijkerbroeken gympen type, ik kan echt niet zonder deze twee.
Tegenwoordig heb je jeans in alle soorten, kleuren en maten. Meestal draag ik een skinny jeans in een donkerblauwe kleur, omdat ik die het mooiste vind. Er staan diverse sneakers in mijn kast, bekende merken maar ook merkloze, het gaat er bij mij om dat ik ze leuk vind en ze moeten lekker zitten. Je loopt er toch de hele dag op.

Telefoon

Ik kan echt niet buiten mijn telefoon, we leven nou eenmaal in een digitale tijd.
Ga zelf maar eens na wat je allemaal op je telefoon doet. Het is mijn agenda, kladblok, wekker, fotocamera, stratenboek, spelcomputer en boek. En dan heb ik het internet nog niet eens genoemd, je bent snel geneigd even iets op te zoeken.
In privé tijd zit ik best veel met mijn telefoon in mijn handen, maar onder werktijd heb ik geen tijd om er op te kijken. Dat is ook niet handig als je op de klantenservice werkt, maar dan ben ik dus ook met de telefoon bezig.

Dit zijn wel de belangrijkste dingen die ik kan opnoemen waar ik echt niet zonder kan.

Ik ben heel benieuwd naar de dingen waar jij echt niet zonder kan.
Laat je het me weten in de reacties? Dat zou ik heel erg leuk vinden, misschien kom ik iets tegen waar ik nu niet aan gedacht heb.

Deel het bericht gerust

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.