Modelhuisje deel 2

Een tijdje geleden was ik begonnen aan mijn allereerste modelhuisje. Dit is de muziekkamer uit de serie Buil it yourself.

Omdat ik met veel dingen tegelijk bezig ben geweest heeft het enige tijd stilgestaan. Ik ben begin maart begonnen met zaden zaaien voor mijn Moestuin, ben met een aantal online trainingen aan de slag gegaan en heb tijd gestoken in mijn Nieuwe hobby.

De draad weer opgepakt

Afgelopen week heb ik de draad weer opgepakt en ben lekker bezig geweest met mijn modelhuisje. Dit is deel 2 waarin ik jouw meeneem in de vorderingen en waarin ik het eindresultaat zal laten zien.
Je, je hoort het goed, het eerste modelhuisje is helemaal af.

Ik zat er weer helemaal in en ging als een speer, helaas ben ik vergeten wat foto's te nemen tijdens het proces. Nu het klaar is heb ik wel een foto genomen.

Was het moeilijk?

Eigenlijk is niks in het pakket moeilijk, je moet gewoon de plaatjes volgen dan kan het bijna niet fout gaan. Het maken van het lampje was denk ik wel het moeilijkste. Alles is klein, maar het lampje is echt mini. Elk  onderdeel moet je zelf in elkaar zetten.

De lampenkap is een kraal, het stokje waar de lamp op de wandhouder is gemonteerd is een klein stukje papier wat je moet oprollen met een tandenstoker. Dat is pas gepriegel, maar het is gelukt en het lampje brandt ook nog.

Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en vond het erg leuk om te doen.
Ik heb nog twee bouwpakketten liggen van andere kamers, daar ga ik zeker ook mee aan de slag. Maar eerst even op vakantie, uitrusten en genieten van de zon.
Daarna vol gas er tegenaan, ook dat proces zal ik met je delen.

En dan hier het eindresultaat, tadaaaaa!!!

Miniatuurhuisje
Deel het bericht gerust

2 reacties op “Modelhuisje deel 2”

  1. Die boekjes in de kast zijn ook heel erg priegel. Alles is priegel, maar wel een mooi eind resultaat.

    En nog iets, als ik voor zeven uur ‘sochtends ga kijken of je al iets nieuws op je blog geschreven hebt, dan ben ik bang dat ik weer een nieuwe verslaving heb ontwikkeld 😳.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.