Bullet journal supplies

Bullet journal supplies

Als jij al een bullet journal gebruikt weet je wat ik bedoel met supplies. Voor diegene die nieuw zijn in de wereld van een bullet journal leg ik in het kort uit wat het is en waarvoor je het kan gebruiken.

Een bullet journal is een soort agenda, notitieboekje en planner in één. Voor meer uitleg hierover verwijs ik je naar een aparte blogpost Wat is een Bullet Journal

Om je pagina's wat vrolijker te maken kan je supplies gebruiken.
De één vindt het niks en de ander kan niet zonder.

Wat zijn supplies?

Supplies zijn een heel breed begrip, dit kan van alles zijn.
Je hebt een pen nodig om te kunnen schrijven, die zijn er al in allerlei soorten en maten. Een liniaal is handig om rechte lijnen te maken, stiften, stickers, papiertjes, stempels, teksten en washitape zijn leuk om het tot een mooi geheel te maken.
Dit noemen ze de supplies, eigenlijk alles wat je in je bullet journal gebruikt dus.
Je kan er ook voor kiezen om alleen pennen en stiften te gebruiken, voor ieder wat wils dus.

Bullet journal spulletjes

De afgelopen weken ben ik bezig geweest om mijn spullen eens goed door te lopen, even kijken wat ik allemaal heb. Het is niet zo dat ik een kamer vol spullen heb, zo erg is het nou ook weer niet.
Ik ben ongeveer 2 jaar bezig en heb wel diverse dingen uitgeprobeerd, daar koop je dan supplies voor die je soms maar één keer gebruikt, je komt er dan achter dat het niks voor je is.

Na ruim een jaar had ik mijn eigen style ontwikkeld en veel dingen uitgeprobeerd. Na ruim anderhalf jaar ben ik compleet van style veranderd omdat ik andere behoeftes had om bij te gaan houden.
Hierdoor gebruikte ik steeds minder supplies, en er zitten leuke dingen tussen.

Een goed idee

Door het kijken naar wat ik allemaal had heb ik een aantal spullen uitgezocht. Hierdoor kwam ik op het idee leuke setjes te maken met bullet journal supplies.

Ik heb diverse thema's genomen en daar aparte setjes van gemaakt. Per setje staat duidelijk op de foto wat er allemaal inzit en in de beschrijving leg ik uit wat de kwaliteit van de supplies zijn.

Op deze manier hoop ik jouw iets leuks aan te bieden voor een klein prijsje. De setjes zijn uniek en van elk setje is er maar één beschikbaar. OP = OP

bujo supplies
bujo supplies
bujo supplies
bujo setje Liefde2

Hierboven zie je een kleine impressie van de setjes die ik gemaakt heb.

Ben je nieuwsgierig hoe een compleet setje bullet journal supplies eruit ziet en wil je er één kopen, ga dan naar mijn Etsy webshop. Alle setjes kunnen als brievenbuspost verzonden worden, de verzendkosten zitten bij de aankoop in.
Etsy shop AmandasWereld

Deel het bericht gerust

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.